

Zioła prowansalskie BIO to doskonale dobrana mieszanka ziół uprawianych w regionie na południu Francji w Prowansji. Swoim wyjątkowym smakiem i aromatem podkreśla charakter potraw. W skład mieszanki ziół prowansalskich wchodzą: bazylia, rozmaryn, tymianek, oregano, majeranek, cząber ogrodowy, szałwia.
Zioła prowansalskie BIO to doskonale dobrana mieszanka ziół uprawianych w regionie na południu Francji w Prowansji. Mieszanka ziół używana jest przede wszystkim do celów kulinarnych. Swoim wyjątkowym smakiem i aromatem podkreśla charakter potraw. Dodaje się ją m.in. do dań kuchni śródziemnomorskiej, pizzy, makaronów, sałatek, sosów ziołowych, a także potraw ciężkostrawnych
i tłustych, mięs, ryb, farszów oraz twarogów.
W skład mieszanki ziół prowansalskich wchodzą: bazylia, rozmaryn, tymianek, oregano, majeranek, cząber ogrodowy, szałwia.