Nie modyfikujemy natury. Świeże oleje tłoczone na zimno ... naturalnie.

Owoce Liofilizowane

  • Porzeczka Czarna Liofilizowana

    Liofilizacja to proces suszenia w bardzo niskiej temperaturze i przy obniżonym ciśnieniu. Porzeczka czarna jest najpierw zamrażana, a następnie w procesie sublimacji odparowana jest cała woda. Otrzymany produkt zachowuje wszystkie walory smakowe i zapachowe, nie traci zawartych minerałów, substancji odżywczych.

  • Jeżyna Liofilizowana

    Liofilizacja to proces suszenia w bardzo niskiej temperaturze i przy obniżonym ciśnieniu. Jeżyna jest najpierw zamrażana, a następnie w procesie sublimacji odparowana jest cała woda. Otrzymany produkt zachowuje wszystkie walory smakowe i zapachowe, nie traci zawartych minerałów, substancji odżywczych.

  • Malina Liofilizowana

    Liofilizacja to proces suszenia w bardzo niskiej temperaturze i przy obniżonym ciśnieniu. Malina jest najpierw zamrażana, a następnie w procesie sublimacji odparowana jest cała woda. Otrzymany produkt zachowuje wszystkie walory smakowe i zapachowe, nie traci zawartych minerałów, substancji odżywczych.

  • Truskawka Liofilizowana

    Liofilizacja to proces suszenia w bardzo niskiej temperaturze i przy obniżonym ciśnieniu. Truskawka jest najpierw zamrażana, a następnie w procesie sublimacji odparowana jest cała woda. Otrzymany produkt zachowuje wszystkie walory smakowe i zapachowe, nie traci zawartych minerałów, substancji odżywczych.

  • Jabłko Liofilizowane

    Jabłko poddane innowacyjnej technologii Mirvac, która pozwala na suszenie owoców w bardzo krótkim czasie i niskiej temperaturze, dzięki czemu gotowy produkt nie traci zawartych minerałów, substancji odżywczych.